1+1 is 3 of misschien wel meer

sa·men·wer·ken (werkte samen, heeft samengewerkt)


1. in onderling overleg werken

2. het zich gezamenlijk inzetten om een bepaald doel te bereiken.

Mijn filosofie is dat je met 2 of meer veel meer weet en kan verwezenlijken dan alleen. Mensen uit verschillende disciplines kunnen mekaar vanuit hun eigen expertise en visie verrijken, aanvullen en ondersteunen zodat er een sneller en beter resultaat wordt bereikt. Hieronder vind je mensen of groepen die deze visie delen en waarmee ik een fijne samenwerking heb.

De yogapsycholoog

Hey, ik ben Sigrid!

Als psycholoog werk ik met trauma, angst, depressie en burn-out en heb ik me gespecialiseerd in de mind-body connectie en de neuropsychologie. Mijn kijk is holistisch en ik werk het liefst samen met andere hulpverleners zodat we met een zo breed mogelijke lens naar jouw klacht kunnen kijken.

Ik ben al 16 jaar bezig met yoga en meditatie en geef ook groepslessen Kundalini Yoga, Restorative Yoga en Slow Yoga.

Adres: Rue de Gaët 52, 1320 Bevekom

Tel: 0496 57 41 06

Email: sigrid@yogapsycholoog.be

Website: www.yogapsycholoog.be

De achtarm

Bij Linsy Van Krunkelsven kan je terecht voor traumatherapie en coaching. Ze werkt voornamelijk met lichaamsgerichte benaderingen (polyvagaal theorie, focusing, Somatic Experiencing, Brainspotting en Voice Dialogue). De gespreksvormen die worden gebruikt zullen zich voornamelijk richten op gedachten, gevoelens, gewaarwordingen en gedrag. Op het transformeren en integreren van trauma. Ze zullen aanzetten en stimuleren tot beweging naar een waardevol leven. Alle volwassenen (vanaf 18 jaar) die de nood hebben aan begeleiding en ondersteuning binnen bepaalde levensdomeinen, in alle rust en veiligheid, zijn van harte welkom in haar praktijk De Achtarm.

Linsy Van Krunkelsven

Adres: Bosstraat 14, 3471 Hoeleden

Tel: 0498 46 45 60

Email: info@deachtarm.be

Website: www.deachtarm.be

De Bloeiboom

De Bloeiboom

Praktijk voor integratieve counseling en therapie voor kinderen, jongeren en volwassenen

Adres: Vaanstraat 83, 3471 Hoeleden

Tel: 0494 84 82 01

Website: www.debloeiboom.be

Regionale centra Traumazorg

TraumaZorg is een netwerk van professionals met o.a. psychologen, orthopedagogen en vaktherapeuten die allen een specifieke expertise hebben op vlak van trauma.

Zij bieden gespecialiseerde behandeling na complex, vroegkinderlijk of chronisch trauma zowel voor kinderen als volwassenen in diverse regio’s. Ook andere gebeurtenissen kunnen uiteraard leiden tot zeer ernstige klachten. In dit verband werkt TraumaZorg samen met ZorgKrachtig (www.zorgkrachtig.net).

Daarnaast bieden ze vorming op maat en supervisie voor allen die professioneel te maken hebben met mensen die last hebben van traumagerelateerde klachten, PTSS, complexe PTSS of dissociatieve klachten.

Regionale Centra Traumazorg

Adres: De collega’s van TraumaZorg werken op diverse locaties. Via het secretariaat kan u meer informatie krijgen over een traumabehandelaar in uw buurt.

Tel: 0490 40 02 99

Contactformulier: https://traumazorg.net/Regionale_Centra_Traumazorg.html

Website: https://traumazorg.net/