Ik ga graag naar Kaatje. Waarom? Het is niet ‘zomaar een massage’, Kaatje kijkt naar jou als hele mens. Heerlijke, eerlijke, authentieke behandeling. Ze voelt heel intuïtief aan wat er nodig is. Daarna stroomt alles weer en dat doet deugd!

S.

Ik voel me helemaal ontspannen na de behandeling. Het voelt alsof ik lekker warm in mijn pyjama in de zetel zit te soezen. De behandeling voelt veilig aan. Ik voelde een duidelijke opbouw en volledigheid. Ik vond de aanraking aangenaam en wou dat het niet ophield.

L.

Na de behandeling heb ik nagedacht. Volgens mij is het juist helemaal niet erg als mensen wegzakken op jouw mat. Misschien bedien jij de fysische hefbomen die er voor zorgen dat er mentaal eindelijk een vacuüm gecreëerd wordt. En dat is fantastisch.

B.

Fantastisch. Ik heb al verschillende soorten massages ondergaan, maar dit voelt heel anders. Het voelt alsof er vanalles loskomt en in beweging gezet wordt. Ik vind het enorm krachtig.

M.

Ik ben heel blij met de behandeling. Ik heb het gevoel dat ik voor het eerst sinds lang mijn hoofd heb kunnen leegmaken. Ik stond ervan te kijken hoeveel spanning ik vasthoud in mijn lichaam. Ik heb me volledig kunnen concentreren op mijn eigen lichaam ipv in mijn hoofd te zitten malen.

S.

Gepassioneerd, rust, openheid, vrolijkheid, magische handen, bewonderenswaardig, kracht, empathie, humor, een vat vol liefde… kortom, een Heerlijke Madame!
Wie nood heeft aan pauze en/of herbouwen… she’s your woman! ❤️

C.

Liefste Kaatje
Ik wil je bedanken voor de voorbije maanden. Bij jou vond ik de veiligheid om de weg inwaarts te durven maken. Zo leerde ik stap voor stap wat mijn lichaam me zeggen wou.
Ik heb nog een hele weg te gaan, maar besef nu dat er mensen zijn die met me willen meewandelen tijdens mijn zoektocht.
Dank je om me te ondersteunen tijdens deze moeilijke reis.

A.

“De behandeling voelt alsof er een warm dekentje rond mij geslagen is. De warmte die ik mezelf nu moeilijk kan schenken, daar heb jij voor gezorgd.”

H.

Tijdens mijn zwangerschap die langer dan 40 weken duurde, kreeg ik een shiatsubehandeling van Kaat. De intentie was voornamelijk het ‘loslaten’. Met voldoende kennis en kunde, zorgzaamheid en liefdevolle aanwezigheid, voelde ik veel vertrouwen en kon mijn lichaam tot rust komen. Ik raad het iedere zwangere vrouw aan, want het doet ontzettend veel deugd om even het gevoel te hebben dat je niet alleen staat in het draagproces. Het versterkend effect en de diepe ontspanning zijn echt mooi meegenomen.

E.

Speciaal, heel ontspannend, intens… Ik ben blij dat ik mijn nieuwsgierigheid gevolgd ben en op het aanbod van een shiatsubehandeling ingegaan ben. Ik voelde me in de eerste minuten reeds op mijn gemak. Hoewel Kaat heel dichtbij komt (binnen de inner circle) en het hele lichaam aanraakt, voelde het toch veilig en vertrouwd aan. Ik vond het heel aangenaam dat het hele lichaam behandeld werd en dat er als het ware in cirkel omheen gewerkt wordt. Ik kom nog terug.

T.

“Zalig!” Ik vond het zeer ontspannend. Het leek alsof ik in de mat geduwd werd en er vanalles op zijn plaats viel.

L.

Mijn middel voelt al een tijd als een dam die een stuwende kracht probeert tegen te houden. Er is steeds de angst dat die dam breekt en dat de kracht verwoestend zou zijn. Zo voelt dat dan…
Maar dankzij jou konden de sluizen even open. De golf overspoelde me nog behoorlijk, maar door jouw steun kon ik het aan. Spanning kon ontsnappen en de pijn werd geluwd.
Ik voel me een stuk lichter. Heel bijzonder🙏😘

A.

Het lijkt alsof ik klaar ben om te gaan slapen na een shiatsubehandeling. Het voelt alsof er een olifant van mijn schouders gevallen is.

P.

Ik vond de behandeling zalig. Ik ben helemaal uit mijn hoofd en in mijn lichaam kunnen zakken. Ik heb sinds lang geen negatieve gedachten gehad. Ik voel me energieker.

M.

Liefste Kaat, dankjewel. Je geloofde erin dat je me toch kon helpen en dat deed je ook! Echt bewonderenswaardig.

M.

Dank je, Kaatje.
Ik voelde me vandaag gedragen door jouw veilige handen.
Het was een zachte, emotionele ervaring. Ik voel me rustiger, meer geaard en dichter bij mezelf. Heel dankbaar. Ik neem je tips mee en probeer me te laten meestromen met wat komt. Go with the flow 😉🙏🧡

A.