Een grote stap

Lieve vrienden

Eindelijk is het zover! Ik start met een eigen praktijk!

Na vele jaren van wikken, wegen en zoeken ben ik op mijn pad terecht gekomen. Ik ben niet alleen enthousiast maar ook best wel trots. Natuurlijk is een nieuw, onbekend pad ook spannend. Toch heb ik vertrouwen, elke dag een beetje meer.

Ik merk aan steeds meer mensen rondom mij dat velen op zoek zijn naar manieren om meer balans te vinden in hun leven om zo bepaalde klachten te helpen verminderen. Met de ervaringen die ik tot nu toe opgedaan heb, weet ik dat ik hier veel in kan betekenen. En daar gaat het om. “Iets betekenen voor anderen door te helpen” is de rode draad in mijn leven. Na het werken met jongeren op de scouts ben ik gaan lesgeven. Omdat er naar mijn aanvoelen weinig tijd was om aan individuele noden van leerlingen gevolg te geven, heb ik de overstap gemaakt naar de ziekenhuisschool. Daar kwam ik in contact met jongeren met een fysieke en/of psychische problematiek. Het werd me nog sterker duidelijk dat veel lichamelijke klachten hun oorsprong vinden in onbalans. Mijn opleiding tot shiatsubeoefenaar en herboriste, verschillende andere cursussen en workshops en mijn levenservaring hebben me geleerd dat alles met elkaar verbonden is. Om meer evenwicht te vinden is het dus belangrijk om holistisch te werken en het geheel aan te pakken. Geen hokjesdenken. Dat maakt het allemaal zo spannend en boeiend. Elke dag is een ontdekking. Mijn honger naar kennis groeit nog steeds en als ik de genen van mijn papa heb dan zal die nooit gestild raken. Maar daar horen jullie later meer over.

Bedankt om even de tijd te nemen om mijn nieuwe website te verkennen. Kom gerust af en toe eens terug want ik heb nog zoveel te delen en te vertellen.

Geniet van je dag!

Kaatje

Inspiratie

Stel gerust even je vraag!